Кирил Добрев: Ще се видим в съда, госпожо Нинова!

1
Обадиха ми се от Русе и още три области, че съм номиниран за народен представител
Обадиха ми се от Русе и още три области, че съм номиниран за народен представител Снимка: Кирил Добрев / Facebook

Обадиха ми се от Русе и още три области, че съм номиниран за народен представител

"Години наред търпя и преглъщам глупостите и манипулациите на една жена, за да не вредя на БСП. Ще дам само един пример: с моето име като член на НС на партията тя, същата жена, регистрира БСП на шест поредни избора, докато публично обясняваше как съм изключен".

Това сподели във Фейсбук Кирил Добрев, бивш депутат и член на ръководството на БСП, отстранен от Корнелия Нинова.

"Премълчах и не оспорвах юридически, защото това щеше да блокира регистрацията на партията ни. Днес обаче тази жена премина всички морални и човешките граници, използвайки бедстващи българи за политическите си тези. Ще се видим в съда, госпожо. Твоят ментор вече мина по тази процедура", посочи Добрев.

Той съобщава и че по повод днешното участие на Нинова в бТВ са му се обадили социалисти от Русе и от още 3 области, за да го информират, че е бил номиниран за народен представител, за което им благодари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    избирател
    Господин Добрев,зная че сте крупен работодател,но до сега не съм чул ваше мнение за подобряване заплащането на наемните работници - очаквам да го чуя когато дойдете в Русе,нали сте лява,социална партия!
  • 5
    2
    Никито
    Кириле, тебе ли бяха вкарали насила в багажника на колата ти? Знаеш, защо стана така и кой те спаси. Партията не ти наследство Кириле!
  • 8
    1
    Обълкал се
    Тоя е също толкова неприятна, нагла и арогантна муцуна като другарката от село Крушовица. Русе няма да те подкрепи, Добрев. Няма!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари