Трябва ли някой да припадне в задушните автобуси, за да предприеме мерки Община Русе?!

16
Пътничка призовава общинарите: Оставете си луксозните автомобили и пътувайте всеки ден с градски транспорт в този ад и дишайте на 50°C в затворен автобус
Пътничка призовава общинарите: Оставете си луксозните автомобили и пътувайте всеки ден с градски транспорт в този ад и дишайте на 50°C в затворен автобус Снимка: Dunavmost / Архив

Пътничка призовава общинарите: Оставете си луксозните автомобили и пътувайте всеки ден с градски транспорт в този ад и дишайте на 50°C в затворен автобус

Община Русе получи поредния сигнал от гражданите относно новите автобуси в градския транспорт. Гражданката Павлина Тодорова е подала оплакване, в което изразява сериозно недоволство от условията в новите превозни средства.

Тя посочва, че в новозакупените автобуси липсва възможност за проветрение, тъй като прозорците не могат да се отварят. Освен това, климатикът в автобусите не работи, което създава непоносими условия за пътуващите, особено в горещите летни дни, когато температурите навън достигат 40°C.

„Знаете ли какво е да се пътува в такива условия, когато навън е 40°C? Предлагам вие да го направите, може би, тогава ще разберете. Оставете си луксозните автомобили и пътувайте всеки ден с градски транспорт в този ад и дишайте на 50°C в затворен автобус. Дали ще вземете мерки за това или трябва някой да припадне, за да има репортаж?“, пише Павлина Тодорова.

Тодорова апелира към Общината да предприеме незабавни мерки за решаване на проблема. Тя изразява надежда, че властите ще обърнат внимание на проблема и ще направят необходимото за подобряване на условията в новите автобуси.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    15
    Искрена
    За общинските нажежени автобуси: когато синоптиците съобщават 40° С на сянка, отвън на слънце е доста по- жежко. В херметическите автобуси без климатик всички МЕТАЛНИ ЧАСТИ ПАРЯТ! Господа общинарите НЕ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ НА НАШИТЕ СИГНАЛИ по този проблем. Какво чакате, господа? Припаднали граждани, а може би загинали?!
  • 0
    14
    Кметицата на града
    От какво се оплаквате? Мъжът ми е най-великия Оправник на града от 681 г. насам.
  • 9
    13
    СЪВЕТ ДО ВСИЧКИ
    ВЪРВЕТЕ В КАТ РУСЕ.ДА СИ ВАДИТЕ ИЛИ СМЕНЯТЕ ДОКУМЕНТИ.ВЛЕЗТЕ В ЧАКАЛНЯТА.ТОВА ДА НЕ Е ПО ОДЕЯ НА НЯКОЙ НАЧАЛНИК? ДА СТОИМ БЕЗ ВЪЗДУХ В ЗАПАРЕНИЯТ АКВАРИУМ? ДА ИМ КУПИМ ДВЕ 30-ки че мвр ,няма пари.
  • -13
    12
    Хайде, хайде
    Това е благодатна тема за разни инфлуенсъри, репортери разни набедени и т.н. Термометърче, камерка /може и телефонче/, качваш се и снимаш. Дайте да видим в коя линия на градския транспорт има 50 градуса температура. Щото иначе е малко, бе една жена каза, пък тя го е казала щото си е изгубила работата в ония зелени таралясници.
  • -8
    11
    Аре стига!
    Пичове, няма да ме вкарате в режим на обяснения и оправдания. Аз стоя зад всяка своя дума. И да, като гражданин дотиращ градския транспорт въпреки, че го ползвам само при форсмажорни обстоятелства, той трябва да излиза поне на нула! Защото утре ще се кача пак на опелчето си, но ще продължа да плащам загубите на общинския транспорт!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари