Трагедия в Оклахома: Момиченца починаха в нагорещена кола

0
Температурата в автомобила е достигнала 58 градуса по Целзий
Температурата в автомобила е достигнала 58 градуса по Целзий

Двегодишните Ариел и Ейвъри са намерени мъртви в автомобил на 5 септември

Трагичен инцидент в Норман, щата Оклахома, САЩ, отне живота на две малки момичета близначки, съобщиха от местната полиция.

Двегодишните Ариел и Ейвъри са намерени мъртви в автомобил на 5 септември, след като член на семейството по погрешка ги е оставил затворени в колата за продължителен период.

Според предварителното разследване, роднина на децата е трябвало да ги закара до детската градина, но по неизяснени причини е забравил за тях. Властите не уточняват степента на родство между възрастния и момичетата.

В деня на трагедията температурата на въздуха е достигнала 32 градуса по Целзий. Местните медии съобщават, че вътрешността на автомобила се е нагряла до смъртоносните 58 градуса по Целзий.

Говорител на полицейското управление в Норман заяви: "Нашите разследвания досега са установили, че става въпрос за инцидент."

Бащата на близначките, Маршал Сютър, е научил за трагедията, докато е бил на работа. Полицейски служител се е свързал с него, за да го уведоми за инцидента. Съкрушеният баща сподели пред местните медии: "Те бяха най-добрите момичета. Наистина боли, защото бяха толкова обичани и обгрижвани."

Експертите по безопасност напомнят на шофьорите да паркират автомобилите си на сенчести места, особено през горещите летни месеци. "Това, което много хора пренебрегват, е, че слънцето продължава да се движи по посока на часовниковата стрелка. Ето защо винаги трябва да обръщате внимание на пътя на слънцето", предупреждават специалистите.

Най-важният съвет, който експертите отправят към всички, е никога да не оставят деца или домашни любимци в автомобила, независимо от сезона. Тази трагедия служи като мрачно напомняне за опасностите, които крие един привидно безобиден акт на забравяне.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    варненец
    тез американците са баси нацията...
  • 4
    1
    М-хм,
    В много извратена последователност са наредени цифрите на термометъра! Сигурно така е по новите LGBTQ+ изисквания! Ама ... какво да се прави, ще свикнем, нали сме видни €вроатлантици!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари