Тони Димитрова: Обичта ми към Русе има още един адрес!

2

Не търсете “маркови” кучета! Марката минава от мода! Обичта - никога!

Тони Димитрова отправи емоционално послание в подкрепа на приюта за бездомни животни в Русе.

Популярната българска певица Тони Димитрова сподели трогателни думи за своето посещение в приюта за бездомни животни в град Русе. В личния си профил във Facebook, изпълнителката описа вълнуващата си среща с едно от кучетата в приюта и призова хората да осиновяват животни от подобни места, вместо да търсят породисти домашни любимци.

В публикацията си Димитрова разказва за срещата си с куче на име Боби: "Боби, дали ме хареса, мило момче? Какво ли си каза: 'Прегръщаш ме, целуваш ме, говориш ми, снимаш се с мен, а после си тръгваш за Бургас, и там ще прегръщаш твоята бяла и голяма щастливка Рая! Да, тя имаше късмет, хвърлена в калта и дъжда, да я вземеш, а аз, останах с моето братче (или сестриче), другите две умряха! И чакам някой като теб да ме заобича, и да ме вземе! И аз ще имам само него, само него ще обичам! Той ще е целият ми свят!'"

Певицата изрази възхищението си от инициативата на кмета на Русе Пенчо Милков и неговия екип за намиране на дом на бездомните животни: "Благородното начинание на кмета Пенчо Милков и неговият екип да им се намери дом, тук или извън България, което заслужава поклон!"

Димитрова подчерта, че в приюта се намират 1050 кучета, чакащи своя нов дом. Тя призова хората да обмислят осиновяването на животно от приюта, вместо да търсят породисти домашни любимци: "Не търсете '"маркови" кучета! Марката минава от мода! Обичта - никога!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    JakartaJet
    Прекрасна Тони с добро сърце! Благодарност към всички ангажирани в благородната кауза! И Кмета Пенчо Милков! За сърцето на човек, може да разбереш по отношението му към животните... Също имам осиновени две не "маркови"котета. И съм горда , че благодарение на мен са живи и още много други за които се грижа с каквото мога.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари