Тимур Халилов: Това, което се случва с имотите, обитавани от Ахмед Доган, е грубо самоуправство

0
ДПС обяви действията срещу имотите на Ахмед Доган за грубо самоуправство
ДПС обяви действията срещу имотите на Ахмед Доган за грубо самоуправство Снимка: БНТ

ДПС обяви действията срещу имотите на Ахмед Доган за грубо самоуправство

Представители на ДПС и симпатизанти на партията изразиха възмущение от случващото се с имотите, обитавани от почетния председател Ахмед Доган в столичния квартал "Бояна". Според тях, действията на лица, които са проникнали в резиденцията, представляват груба форма на самоуправство. Групата, която се събра пред резиденцията от снощи, изрази своята готовност да остане на място, докато ситуацията не се изясни.

Тимур Халилов, представител на ДПС, заяви пред медиите, че няма информация какво точно се случва вътре в резиденцията. Той посочи, че групата няма представа кой е проникнал вътре, по какви причини и с какви намерения. "Всички хора, които са събрани тук, са дошли, за да защитят личното имущество на д-р Доган и да възпрепятстват всякакви опити за посегателство върху неговото имущество," подчерта Халилов.

Загадъчни обстоятелства и неяснота около събитията

Според Халилов, почетният председател на ДПС не е бил предупреждаван да освободи имотите, които обитава от 20 години. Той също така отбеляза, че в момента не разполага с документи, които да потвърдят собствеността на имотите.

Неофициална информация сочи, че в резиденцията са проникнали представители на охранителна фирма. Халилов изрази недоумение как е възможно такава фирма да изведе служители, които работят от 20 години в сградата, без да има яснота кой е изпратил тези лица и с каква цел.

В момента ние не можем да получим информация от легитимен орган какво се случва вътре," допълни той, подчертавайки, че подобни действия нарушават правата на Доган и неговото имущество.

Готовност за съпротива до последно

Групата, която се е събрала пред резиденцията на Доган, изрази своята готовност да остане на място, докато ситуацията не бъде напълно изяснена. Халилов заяви, че всички служители в имота са били изведени от него още вчера, но няма информация кой стои зад всичко това.

„Не знаем кой стои зад всичко това," каза той, добавяйки, че не е говорил с почетния председател на ДПС по темата с имотите и не са обсъждали ситуацията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Бивш
    А бе Тимурчо, ти сега ли се сети ,че в страната има закони ! Да не би Меди да е живял само по законите на България ? Ами ''Порциите'' ? И те ли са по ''Закона'' ? Я се скрийте веднага ,че ще изядете ''Дървото'' !
  • 7
    1
    Данчо
    "Aз разпределям порциите на финансиране в държавата" ... Да не би да е изгонен от домът си?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари