Тийнейджър катастрофира с открадната кола

0
15-годишното момче от Харманли е стар познайник на полицията
15-годишното момче от Харманли е стар познайник на полицията

15-годишното момче от Харманли е стар познайник на полицията

Тийнейджър е откраднал автомобил и е причинил катастрофа в Харманли.

Непълнолетен, вече познат на органите на реда, бе заловен от полицията в Харманли, след като е откраднал лек автомобил и причинил пътнотранспортно произшествие (ПТП). Инцидентът е станал в нощта на 20 август, когато 15-годишният нарушител противозаконно отнема автомобил, оставен отключен и с ключовете на таблото.

В 8:30 часа вчера, 34-годишен мъж от Харманли подава сигнал в Районното управление - Харманли, като съобщава за кражбата на личния си лек автомобил „Фолксваген“. Колата била паркирана на улица „Чавдар войвода“ и оставена отключена с ключовете вътре, което е улеснило непълнолетния извършител.

В рамките на издирвателната операция, полицаите откриват автомобила изоставен на улица „Н. Рилски“, след като е участвал в пътен инцидент с материални щети. За щастие, няма пострадали хора при произшествието, но нанесените щети по автомобила ще изискват ремонт.

Полицията бързо установява, че виновникът за кражбата е 15-годишен жител на града, който вече е влязъл в полезрението на местните органи на реда. При провеждането на разследването, в присъствието на инспектор от Детска педагогическа стая, момчето признало за извършеното деяние. Предстои полицията да продължи работата по случая, а материалите ще бъдат предадени на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    dgd
    чавес нанайси феродо
  • 6
    2
    Ееее
    Как не се е претрепал изрода!!!! БОЙ,БОЙ И ПАК БОЙ!!!°
  • -1
    1
    Спонсор
    И ко ша рикът от полицията и прокуратурата? Че са заплодили майка му с кафява БГ сперма?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари