Тази седмица ще мият три булеварда в Русе

0
Предстои механизирано миене на булевардите „Христо Ботев“, „Бозвели“ и „Цар Освободител“
Предстои механизирано миене на булевардите „Христо Ботев“, „Бозвели“ и „Цар Освободител“ Снимка: Община Русе

Предстои механизирано миене на булевардите „Христо Ботев“, „Бозвели“ и „Цар Освободител“

Тази седмица ще мият три булеварда в Русе.

Механизираното почистване на улиците и булевардите в Русе продължава активно и през тази седмица. Задачата е поверена на Общинско предприятие „Паркстрой - Русе“, което използва специализирани машини за целта, като водата се осигурява от регистрираните сондажни кладенци на Община Русе. Паралелно с тях, фирма „Нелсен чистота“ също извършва подобни дейности в града.

През настоящата седмица се планира почистването на булевард „Христо Ботев“ (в участъка от булевард „Васил Левски“ до булевард „Цар Освободител“), булевард „Бозвели“, както и булевард „Цар Освободител“ (от площад „Оборище“ до булевард „Неофит Бозвели“).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    6
    русенец
    хаха, ще се хвалим с това. Вчера се върнах от Поморие, за 4 нощи видях две от сутрините как мият улиците на Поморие. Да не коментирам, че улиците са идеално асфалтирани. Да ама кмета там си върши работата, а не си размята оная работа из общината. Не коментирам от коя партия е, който иска, може да провери. Коментирам това, че си върши перфектно работата. А да не говоря за прекрасния светлинен спектакъл, който беше изнесен всяка вече на брега на морето. А ние имаме ли река край Русе? Че нещо кметът и огромния му екип от заместници са загърбили реката, че даже вече не знаем имаме ли река или не
  • 7
    5
    бачкатор
    Цяло лято спаха и не се сетиха да измият улиците и разхладят ,а тази седмица започват дъждовете.
  • 8
    4
    СМЕХ
    Новина в 21 век, в държава-член на ЕС, в град с хилядолетна история...
  • 11
    3
    Мнение
    Русе не е бил по мръсен и западнал, от погледа на моите 50год., колкото е сега. Дори покойния, крадрив черен помияр Калчев поддържаше града по чист, въпреки липсата на улично осветление и тогавашните разбити улици. Улици, който за над 20год. само Елеонора Николов успя да ремонтира осново.
  • 19
    2
    Petko
    Ебахти събитието!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари