Продължава миенето на улиците в Русе

1
Механизираното миене на русенските улици продължава през август
Механизираното миене на русенските улици продължава през август Снимка: Община Русе

Механизираното миене на русенските улици продължава през август

Дейностите по механизираното почистване на улици и булеварди в Русе продължават и тази седмица, като се очаква да обхванат значителен брой участъци в града. Операциите са поверени на Общинското предприятие „Паркстрой“, което използва специализирани машини за изпълнение на задачите. Водата за почистване се добива от регистрираните сондажни кладенци на Община Русе.

Успоредно с общинските усилия, и фирмата „Нелсен чистота“ се включва активно в процеса на миене на улиците. През тази седмица специално внимание ще бъде отделено на няколко ключови участъка, сред които са улиците „Згориград“, „Стоян Заимов“, „Петрохан“, „Сърнена гора“, „Сакар Планина“ и булевард „Липник“. Допълнителни участъци също ще бъдат обхванати, за да се гарантира, че градът остава чист и поддържан.

Графикът за периода от 19 до 23 август е достъпен за гражданите, които желаят да следят къде и кога ще се извършват почистванията:

  • 19 август: ул. „Згориград“ (от ул. „Кадин мост“ до ул. „Тича“), ул. „Стоян Заимов“, ул. „Петрохан“ (от ул. „Тича“ до края)
  • 20 август: ул. „Сърнена гора“, ул. „Самодивец“
  • 21 август: ул. „Сакар планина“, ул. „Лисец планина“, ул. „Сини камъни“
  • 22 август и 23 август: бул. „Липник“, ул. „Гълъбец планина“
  • 23 август: ул. „Димчо Дебелянов“
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    Чистота
    След миячката мирише на зелена ябълка.
  • 7
    6
    Веро,веро и сапун
    Сапун и веро има ли ?
  • 9
    5
    Гражданин
    Пак лъжи и крадене една кола не съм видял а трябва в тая жега всеки ден да се мие .
  • 12
    4
    ...
    Това не е никакво миене а мокрене и разкалване, за радост на автомивките. Топло време, няма дъжд на хоризонта, измиваш колата, минава тази бъчва да омокри и разкаля всичко и колата ти става на гъз. Докато старият лъскав патладжан не стисне маркуча между краката си и не насочи мощната струя към критичните участици, това не е никакво миене.
  • 10
    3
    Кольо
    Мият ги един път месечно😆😆
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари