Седмичен график за миене на улици в Русе

1
Механизираното почистване се извършва от ОП „Паркстрой" и „Нелсен чистота“
Механизираното почистване се извършва от ОП „Паркстрой" и „Нелсен чистота“ Снимка: Община Русе

Механизираното почистване се извършва от ОП „Паркстрой" и „Нелсен чистота“

Механизираното почистване на улиците и булевардите в град Русе продължава и през тази седмица, като дейностите са възложени на Общинско предприятие „Паркстрой - Русе“. Те се изпълняват със специализирани машини, използващи вода от регистрираните сондажни кладенци на Община Русе.

В същото време и фирма „Нелсен чистота“ допълнително подпомага процеса, като също извършва миене на градските улици.

Тази седмица ще бъдат почистени улиците „Околчица“, „Захари Стоянов“, „Ропотамо“, „Юндола“, „Котовск“, „Братислава“ и други.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Милена
    Я Пенчо и свитата му да вървят отпред и да викат "вардаа", че да разберем,че мият улиците.Щото то нищо не се вижда освен прах и мръсотия.
  • 4
    4
    Милко Пенчев
    Така могат да се мият улици в Западна Европа, където машини минават редовно и само поддържат вече измитата улица. В най- мръсния град на планетата- Русе, където има улици невиждали маркуч от 10 години тази машина може само да изкаля пейзажа.
  • 3
    3
    Хаха
    Кво миене, бе Пънчи, жива подигравка с хората. Ние откакто си на това място миене на нашата улица не сме виждали, въпреки че е централната част.
  • 8
    2
    Фейсбукманиацка
    С нетърпение очакваме след всяка измита улица, кметът да ни информира подробно за тази дейност от своя Велик фейсбук профил, който се чете на 7 Континента.
  • 4
    1
    ах, леле
    Ама много, бе, по две улици на ден! С четка за зъби ли ще търкат?!?!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари