Спортен уикенд в Лесопарк „Липник“

0
Готови за старт: Четвъртото издание на триатлон „Купа Русе“
Готови за старт: Четвъртото издание на триатлон „Купа Русе“ Снимка: Община Русе

Готови за старт: Четвъртото издание на триатлон „Купа Русе“

На 24 и 25 август, в живописния район на общинската гребна база, разположена в Лесопарк „Липник“ в село Николово, ще се проведе четвъртото издание на Международния турнир по триатлон „Купа Русе“. Организатор на събитието е Спортен клуб „Триатлон – Далян“, а Община Русе предоставя своето активно съдействие.

Състезанието започва в събота, 24 август, точно в 9:00 часа сутринта, като първите, които ще се впуснат в спортната надпревара, ще бъдат най-малките участници, на възраст до 8 години. В този ден ще се състезават и участници от първа до пета възрастова група, които ще премерят сили в трите основни дисциплини на триатлона – плуване, колоездене и бягане.

В неделя, 25 август, в 9:00 часа ще стартира щафетната надпревара, която е предназначена както за деца, така и за професионалисти. В същия ден, от 12:00 часа, е планиран стартът на любителите, като турнирът ще приключи в 14:00 часа, когато ще бъдат наградени победителите.

Семействата и приятелите на участниците, както и всички зрители, са поканени да подкрепят състезателите от северната страна на язовира, в района на паркинга пред общинския хостел „Липник“.

Повече информация относно състезанието и начините за записване можете да намерите на предоставената интернет страница.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Анчо
    За младите е уикенд,а за възрастните е пикник!
  • 2
    1
    Българин
    Какво е това "уикенд"? Толкова тъпо звучаща дума в българския език не съм чувал.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари