Затварят пътя Николово - Червена вода през почивните дни

0
Причината е турнир по триатлон „Купа Русе“, който ще се проведе в Лесопарк „Липник“
Причината е турнир по триатлон „Купа Русе“, който ще се проведе в Лесопарк „Липник“ Снимка: Facebook / Спортен клуб "Триатлон-Далян" Русе

Причината е турнир по триатлон „Купа Русе“, който ще се проведе в Лесопарк „Липник“

Община Русе информира жителите и гостите на града за предстоящи временни ограничения на движението във връзка с четвъртото издание на Международния турнир по триатлонКупа Русе“. Състезанието ще се проведе на 24 и 25 август в Лесопарк „Липник“, което ще наложи промени в организацията на движението в района.

Пътят, свързващ село Николово и село Червена вода, преминаващ през Лесопарка, ще бъде временно затворен за движение на моторни превозни средства. Ограниченията ще важат за следните часови диапазони:

  • събота, 24 август: от 9:00 до 18:00 часа;
  • неделя, 25 август: от 9:00 до 14:00 часа.

По време на тези периоди ще се осигуряват 30-минутни паузи между отделните серии на триатлона, когато ще бъде разрешено преминаването на превозни средства. Въпреки това, от Общината препоръчват на водачите да планират своите маршрути предварително, за да избегнат неудобства и закъснения.

Организацията на движението е временна мярка с цел гарантиране безопасността на участниците в състезанието, както и на зрителите. Турнирът по триатлон „Купа Русе“ привлича спортисти от различни държави и представлява значително спортно събитие за региона. Очаква се след приключването на събитието, движението по засегнатите пътища да бъде възстановено напълно.

Община Русе апелира към всички граждани и гости на града да проявят разбиране и търпение по време на провеждането на турнира.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Казанската афера
    Глупак!
  • 1
    1
    Всички граждани и гости на...
    Не проявяваме разбиране Общината. То не бяха Дракони в езерото, кучета в приюта, Олимпийски басейн в Парка на Младежта, Търла някаква, Мото експозиция някаква в Парка,.......е НЕ проявяваме разбиране. Всичкото това гореизброено си го организирайте в село Нисово, където има много площ и въздух. Русе е град на Културата, не ПАНАИРДЖИЙСКИ град
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари