Спипаха млад мъж с марихуана в Две могили

0
24-годишният мъж издал дилъра си на полицаите
24-годишният мъж издал дилъра си на полицаите

24-годишният мъж издал дилъра си на полицаите

На 16 август в град Две могили, служители от местното районно управление извършват проверка на 24-годишен мъж. Той доброволно предава полиетиленов плик, съдържащ около 3 грама суха зелена тревна маса, като заявява, че веществото е марихуана.

По време на разследването става ясно, че мъжът е закупил наркотика по-рано същия ден от 23-годишен жител на същия град. В последвалите действия, органите на реда установяват и втория замесен. При извършената проверка и претърсване на неговия дом, той също предава суха зелена тревна маса – марихуана, с тегло около 2 грама.

По случая са образувани досъдебни производства. Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Дилъра
    Леке, което не е ходило в казарма. Едно време на такива им ръгахме бурилки в гъзъ и ги фърляхме в деретата. Не умираха, ама се изподираха адски и се прибираха наебани. Никога не се пее на шибаните свине с фурашки. ACAB
  • -2
    1
    Александър
    Браво, по 2 по 3 грама.... Трябва да се почне отнякъде. ....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари