Спипаха двама дрогирани шофьори в Русенско

1
Нарушителите са хванати при проверки на пътя Русе - Бяла и в град Русе
Нарушителите са хванати при проверки на пътя Русе - Бяла и в град Русе Снимка: Dunavmost / Архив

Нарушителите са хванати при проверки на пътя Русе - Бяла и в град Русе

Спипаха двама дрогирани шофьори при пътни проверки в Русенско.

Двама водачи бяха заловени от полицията в Русе след извършване на рутинни проверки с положителни резултати за употреба на наркотици, съобщиха от пресцентъра на МВР - Русе. Инцидентите са станали вчера в различни части на града и региона, като и двамата шофьори са се оказали под въздействието на различни забранени вещества.

Първият случай е бил регистриран около 10:40 часа на улица „Изгрев“ в град Русе. Патрулен екип от Второ Районно управление е спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф“ с русенска регистрация. Зад волана на автомобила се е намирал 29-годишен мъж, който е бил подложен на тест за наркотици с техническо средство. Резултатите от теста са показали положителна проба за употреба на канабис и метамфетамин.

Водачът е дал проби за изследване в медицинско заведение, като на база констатираното нарушение срещу него е образувано бързо производство.

Вторият инцидент е станал същия ден около 13:35 часа на главен път I-5, в района на 23-ти километър. Екип на Районно управление – Две могили е спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген Туран“ с транзитна немска регистрация, който се е движел в посока град Русе. Водачът, 41-годишен български гражданин, е тестван за употреба на алкохол и наркотици. Техническото средство е показало положителна реакция за употреба на амфетамин. На мъжа е съставен акт, издаден му е талон за изследване и той е дал проби в медицинско заведение.

Случаят е предаден на разследващ полицай, като е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    До Милицията
    Айде когато излязат кръвните проби, тогава да почнат хвалбите пред 'дръжките на микрофони"! Да не стане пак мазало, ако кръвните тестове са отрицателни?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари