Спипаха дрогиран шофьор в Сливо поле

0
26-годишен мъж седнал зад волана след употреба на метамфетамин и канабис
26-годишен мъж седнал зад волана след употреба на метамфетамин и канабис Снимка: Асен Игнатов / Архив

26-годишен мъж седнал зад волана след употреба на метамфетамин и канабис

Вчера, около 15:20 часа, на пътя Русе - Силистра, в района на град Сливо поле, полицейски екип спря за проверка товарен автомобил "Рено Мастер". При извършения тест с технически средства за употреба на алкохол и наркотици, водачът - 26-годишен мъж, е дал отрицателна проба за алкохол, но дрегерът за наркотици е отчел положителна реакция за метамфетамин и канабис.

Предвид установеното нарушение, мъжът е придружен до медицинско заведение, където са му взети кръвни проби за извършване на задължителни лабораторни анализи. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343б, ал. 3 от Наказателния кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    1
    Шмиргел Лилипутов
    А торбата с говна Е.Директора който кара пиян из Сливо поле кога ще го спрат нещастника? Или простака е невидим. Най справедливо е горния да продължи да съди свинята алчна за грехове
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари