Спецакция срещу купения вот в Софийско

0
Предстои брифинг от началника на "Охранителна полиция"
Предстои брифинг от началника на "Охранителна полиция" Снимка: БТА

Предстои брифинг от началника на "Охранителна полиция"

Днес се провежда мащабна специализирана полицейска операция на територията на Софийска област, насочена срещу предотвратяването на купуването на гласове, съобщават от Министерството на вътрешните работи. Очаква се по-късно да бъдат обявени допълнителни подробности.

Предстои брифинг от началника на "Охранителна полиция", на който ще бъде представен обзор на извършените действия, както и евентуалните резултати от операцията. Специализираните мерки са част от усилията на властите да ограничат изборните манипулации и да осигурят честен и прозрачен изборен процес.

Мащабната акция е поредната стъпка в националните усилия на МВР за борба с изборните престъпления, като се очаква тя да включва засилен контрол по време на самия изборен ден.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари