Собственик на траурна агенция отива в ареста за измама с кремации

1
Разследването продължава за разкриване на пълния мащаб на измамата
Разследването продължава за разкриване на пълния мащаб на измамата

Разследването продължава за разкриване на пълния мащаб на измамата

Собственик на траурна агенция в Пловдив е задържан от органите на реда по подозрение в измама, свързана с извършване на фиктивни кремации. Информацията бе потвърдена от МВР.

Задържане и първоначални разкрития

Днес, в резултат на придобити първоначални данни за незаконна дейност, мъжът е бил отведен в Шесто Районно управление на МВР - Пловдив за срок до 24 часа. Подозренията се отнасят до осъществяване на фиктивни кремации на починали хора срещу заплащане.

Установени случаи и продължаващо разследване

В хода на текущата проверка са установени два случая на предполагаема измама с кремации. Разследването продължава под надзора на Районна прокуратура - Пловдив, като се очаква да бъдат разкрити повече подробности около случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари