Силна миризма издала мъжа, задържан за убийството на жена си в Сопот

0
Васил живял с трупа на Николина няколко дни
Васил живял с трупа на Николина няколко дни Снимка: БТА

Васил живял с трупа на Николина няколко дни

Окръжна прокуратураПловдив предприе решителни действия по случай, който потресе жителите на град Сопот. На 26 септември 2024 година, прокуратурата повдигна обвинение срещу 68-годишен мъж за причиняване на смърт по непредпазливост на неговата 67-годишна съпруга.

Трагичният инцидент се разкри на 23 септември, когато съседи подадоха сигнал на телефон 112 за силна неприятна миризма, идваща от апартамент в жилищен блок в града. Пристигналите на място полицейски и медицински екипи направиха шокиращо откритие - тялото на починала жена в една от стаите.

След задълбочено разследване и анализ на събраните доказателства, включително заключения от експертни медицински справки, прокуратурата стигна до извода, че смъртта е настъпила в резултат на усложнения от средна телесна повреда. Според събраната информация, обвиняемият, идентифициран с инициалите В.С., е причинил счупване на лявата бедрена кост на съпругата си. Това довело до фатални усложнения, включително белодробна емболия, която в крайна сметка причинила смъртта на жената.

Обвиняемият В.С. е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Очаква се Окръжна прокуратураПловдив да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение "задържане под стража".

Разследването продължава, като се очаква допълнителни подробности да бъдат разкрити в хода на съдебния процес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари