Слънцето пробива облаците: Температурите скачат до 30 градуса

0
България се радва на слънчево и топло време в четвъртък
България се радва на слънчево и топло време в четвъртък

България се радва на слънчево и топло време в четвъртък

Сутринта облаците ще си играят на криеница с лъчите на слънцето, особено в североизточните райони, където може да има и няколко капки дъжд. Но не се притеснявайте, до обяд всичко ще се разчисти и ще ви посрещне с широка усмивка!

Вятърът ще си поиграе: Вятърът ще бъде като лек бриз, идващ от запад-северозапад, но ако сте по източните райони, ще усетите полъх от югоизток.

Топлината се завръща: Термометрите ще се катерят до 25-30 градуса, но ако сте в София, ще е малко по-хладно - около 26 градуса. В градове като Велико Търново, Благоевград, Пловдив и Монтана ще е около 28, а в Русе, Плевен и Сандански - 29 градуса.

Планините под слънце: В планините ще е предимно слънчево, но вятърът ще е по-силен - умерен до силен от запад-северозапад. На височина 1200 метра ще е около 15 градуса, а на 2000 метра - около 11.

Черноморието се разкрива: Сутринта по северното черноморско крайбрежие ще има облаци и леки превалявания, но до обяд всичко ще се разсее и ще ви посрещне слънцето. Вятърът ще е лек до умерен от югоизток, който след обяд ще се обърне към запад. Температурите ще са между 25-27 градуса, а морската вода ще е топла - 24-25 градуса. Вълните ще са кротки, около 2 бала.

Международен поглед: В Истанбул и региона може да има гръмотевични бури, но в останалата част от Балканите ще е сухо и слънчево. София ще е на 26 градуса, Истанбул на 28, а в Солун, Скопие, Атина и Букурещ ще е 29 градуса, с изключение на Атина, където ще е 32.

Така че, пригответе се за един слънчев и топъл ден, който ще ви даде всичко, което е нужно за перфектен четвъртък!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари