Шофьорът, врязал се в спирка в София, няма заболявания

1
Това заяви директорът на "Пирогов" Валентин Димитров
Това заяви директорът на "Пирогов" Валентин Димитров Видео: NOVA

Това заяви директорът на "Пирогов" Валентин Димитров

Няма опасност за живота на шофьора, причинил катастрофата в София, при която загина 19-годишно момиче. Все още не може да се каже дали е бил под въздействието на алкохол или наркотици, съобщи директорът на „Пирогов” Валентин Димитров, предава NOVA

Мога да кажа, че няма соматични заболявания, няма травми, нито инфаркт или инсулт. Няма причина, поради която да смятаме, че това нелепо събитие е станало поради някакви здравословни причини”, добави директорът на лечебното заведение.

По думите му шофьорът е бил „наистина неадекватен”: „Това означава, че когато го приехме, човекът не знаеше къде се намира. Нямаше връзка с този свят. Но това може да бъде и във връзка със стреса”, уточни още Димитров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари