Шофьор загина при инцидент на булевард "Тутракан"

1
Най-вероятно мъжът е починал от внезапен здравословен проблем
Най-вероятно мъжът е починал от внезапен здравословен проблем Снимка: Facebook / Sali Abdula

Най-вероятно мъжът е починал от внезапен здравословен проблем

На 19 август, около 07:45 часа, пътен инцидент завърши с фатален изход на булевард "Тутракан" в Русе, в района на кръговото движение близо до контролно-пропускателния пункт "Дунав мост". Товарен автомобил "Форд Транзит", управляван от 62-годишен мъж, е изгубил контрол над управлението, навлязъл е през кръговото движение, пресякъл е пътното платно и се е блъснал в постамент на електрически стълб.

На мястото на инцидента са били изпратени екипи на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП), които са констатирали смъртта на водача. Според първоначалните данни, вероятната причина за катастрофата е внезапен здравословен проблем на шофьора, който най-вероятно е довел до загуба на контрол над превозното средство.

Оглед на местопроизшествието е извършен от дежурна оперативна група, заедно със съдебен лекар, а от Пресцентъра на МВР - Русе съобщават, че е образувано досъдебно производство за изясняване на обстоятелствата около трагичния инцидент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Съмняващ се
    Не мисля, че е загинал, по-скоро е умрял зад волана.
  • 20
    2
    ще се работи
    до смърт от старост скоро, в по-големите фирми да има и щатен поп-ходжа и отдел погребения
  • -37
    1
    НЕ Е МОЙ ПРОБЛЕМ
    НЕ Е МОЙ ПРОБЛЕМНЕ Е МОЙ ПРОБЛЕМНЕ Е МОЙ ПРОБЛЕМ НЕ Е МОЙ ПРОБЛЕМ
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В България да имаш проблем с алкохола означава, да ти свърши пиенето!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари