БМВ се разцепи след удар в стълб в Пловдив

0
Пожарникари режат автомобила, за да извадят шофьора
Пожарникари режат автомобила, за да извадят шофьора Снимка: bTV

Пожарникари режат автомобила, за да извадят шофьора

Тежка катастрофа разтърси Пловдив във вторник вечерта, когато автомобил се удари със страшна сила в стълб на булевард „Коматевско шосе“. Вследствие на сблъсъка, колата буквално беше разполовена, а шофьорът пострада сериозно, съобщи bTV.

На място незабавно пристигнаха екипи на полицията, пожарната и спешна медицинска помощ. Специалисти от пожарната служба трябваше да разрежат деформираното превозно средство, за да извадят водача, който веднага беше транспортиран в болнично заведение.

По предварителна информация, състоянието на шофьора е критично, като се съобщава за тежки наранявания. В момента разследващите работят по установяване на причините за катастрофата, но основната версия е, че инцидентът е причинен от прекалено висока скорост.

Местни жители споделят в социалните мрежи, че булевард „Коматевско шосе“ често се превръща в място за безразсъдни шофирания с висока скорост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари