Русия и Украйна си размениха по 90 пленени военнослужещи

0
Предишната размяна на военнопленници се състоя на 31 май
Предишната размяна на военнопленници се състоя на 31 май Снимка: БГНЕС

Предишната размяна на военнопленници се състоя на 31 май

Русия и Украйна си размениха по 90 пленени военнослужещи, съобщава РИА Новости.

"На 25 юни в резултат на преговорния процес 90 руски военнослужещи, които са били в смъртна опасност в плен, са върнати от територията, контролирана от киевския режим, в замяна са прехвърлени 90 военнопленници от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ)“, се казва в съобщение, разпространено от Министерството на отбраната в Москва.

Уточнява се, че военнотранспортни самолети на ВКС ще транспортират руснаците в Москва, където те ще преминат лечение и рехабилитация в лечебни заведения на Министерството на отбраната на Русия, предава Агенция Фокус.

Предишната размяна на военнопленници се състоя на 31 май. Тогава от Украйна в Русия са върнати 75 войници. В замяна същият брой хора са върнати в Киев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    2
    Ivan11
    В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93@ gmail.com
  • 4
    1
    Гражданска война.
    Който има късмет - прибира се вкъщи при семейството.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари