Русия обвинява Украйна в използване на химическо оръжие

0
Москва с нови обвинения срещу Киев по отношение на химическата война
Москва с нови обвинения срещу Киев по отношение на химическата война Снимка: ЕПА / Архив

Москва с нови обвинения срещу Киев по отношение на химическата война

Заместник-министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Рябков направи сериозни обвинения, заявявайки, че Въоръжените сили на Украйна използват химическо оръжие срещу руската армия. Той бе цитиран от агенция ТАСС, като подчерта, че този въпрос трябва да бъде разгледан с изключително внимание.

„Трябва да отделим въпроса за използването на токсични вещества, които, разбира се, регистрираме в действията на украинските въоръжени сили,“ отбеляза Рябков. Според него, съответната информация се предава по специализирани канали, предимно чрез Организацията за забрана на химическите оръжия (ОЗХО).

Заместник-министърът на външните работи на Руската федерация посочи, че през последните две години руските военни са събрали изчерпателен и свръхобемен материал, който показва дълбочината на взаимодействието между Вашингтон и Киев в тази област. Той твърди, че тези материали включват доказателства за дейности, извършвани в нарушение на Конвенцията за биологичните и токсинните оръжия.

„Това означава, че в Украйна са създадени компоненти на биологичното оръжие,“ заяви Рябков, добавяйки, че това е абсолютно неприемливо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    Въпрос до Московеца
    Докога ще ги търпите ? Отдавна въпроса трябваше да е приключен със зеленият мъзгоч.И кмета на Киев не го трае.Давайте половината на Унгария,Малко за Полша и останалото в Руски граници.Там е така от края на Киевска Русь.Пжеч посполис,Сигизмунд 3 Ваза,Руска империя,Австроунгария,Малко Румъния,Пак империи,СССР.ТЕРИТОРИЯ У КРАЯ.Коя държава е била там освен Киевска Русь ? Някой прави нов Йерусалим.Забравих прабългарите,османските турци,татари,селджукските турци и някой и друг мамелюк по Крим.Там още е Фанагория господа български евреи.Там е и я има от преди 681 година.
  • 8
    5
    Учуден
    Дори на учуден третополов пишкосмук като мен е ясно че наглата хохълска мърша се жалва. Защо се жалите бе мръсни хохълски човекоподобни примати - УСрайна нали щеше да превземе Кремъл, или УСрайна не изпозлва касетъчни бомби срещу деца и не си взриви онкоболницата ? Нали отрепката Смърденски ..... opsss ..... Зеленски, твърдеше, как само луд човек може да твърди, че УСрайна изпозлвала забранени оръжия...да но използва и то срещу собственото си население! Защото бандеронацистката лайняна измет няма нито съвест,нито морал! Не химическо, а ЯДРЕНО ОРЪЖИТЕ трябваше да се използва по гнусната ви хохълска клоака!!!
  • -6
    4
    Учуден
    Наглата руска мърша се жалва. Защо се жалите бе мръсни руски човекоподобни примати - Украйна ли влезе на ваша територия, или Украйна защитава териториалната си цялост и населението си от вашата "армия на клошарите" ... Нали мърлата Шекерова ..... opsss ..... Захарова, твърдеше, как само луд човек може да твърди, че просташка пРоссия има намерение да напада Украйна ... Не химическо, а ЯДРЕНО ОРЪЖИТЕ трябваше да се използва по гнусната ви педерация!!!
  • 5
    3
    F16
    Дори на разпран лайНАТОвец хомосексуалист като мен е ясно,че реднеците бяха бити до посиране в Афганистан и бягаха със самолети,а на колесниците висяха местните реднешки подлоги,по същия начин май ще вися и аз....иначе Германистан си срина икономиката без руските ресурси,сега се мазнят на Путин и намаляват двойно помощта за укропитеците.Всъщност Европа никога не е спирала да купува от Русия,дори ФАЩ са най големият купувач на уран от Русия и до момента.Само ДеБил-ПеПеругите се кланят на простотията как бандеронацистите щели да победят Русия,но това разбира се ще си остане единствено в мокрите им анални сънища....КУР ЗА ЗЕЛЕНСКИ И БАНДЕРОНАЦИЗМА!
  • -5
    2
    F16
    Дебил, балъците свършиха,няма мобики.Даваха 2200 $ Вече дават по 17 милиона рубли-18000 $.Афганистан 10 г-15К убити.А сега армията замина,мобилизираните заминаха,зеките заминаха.Остана само пропагандата ви руска...няма газ няма петрол няма свят без Русия .Само БГ русофилите се кланят на тая простотия...скоро ще ви разпорят рашата орки...Слава НАТО ,ЕС и Украйна
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари