Русия удари електропреносната мрежа на Украйна

1
На прицел са били 4 украински области
На прицел са били 4 украински области

На прицел са били 4 украински области

Русия отново нанесе удари по електропреносната мрежа на Украйна. На прицел са били 4 украински области.

Властите в Киев съобщиха, че в столицата противовъздушната отбрана е разрушила всички дронове и няма разрушения. В цялата страната обаче, има проблеми с електричеството, съобщава БНТ.

Ръководителят на украинското енергийно дружество заяви, че през следващите няколко седмици украинската енергийна система ще бъде сериозно затруднена. Режим на тока ще има не само през нощта, но и през деня.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    13
    СВО НАТО Югославия
    От брифинг на говорителя на НАТО Джейми Шей. Брюксел, 25 май 1999 г.: Въпрос: Ако казвате, че югославската армия има много генератори, тогава защо лишавате страната от 70% не само от електричество, но и от водоснабдяване, защото според вас НАТО удря само военни цели. Отговор: За съжаление системите за управление и контрол също зависят от електричеството. Ако Милошевич наистина иска гражданите му да имат вода и електричество, всичко, което трябва да направи, е да приеме условията на НАТО и ние ще спрем тази кампания. Докато не го направи, ще продължим да атакуваме цели, които снабдяват армията му с електричество. Ако това има последствия за населението, това са неговите (на Милошевич) проблеми. Викаш има разлика, или няма?!? Много бързо забравяме или не е удобно да си спомняме?!?
  • -1
    12
    мхм
    Специална военна операция а гърмят по електрозахранване, няма такива дебили като ватниците, а има едни по-големи дебили - викаме им русофили
  • 3
    11
    до 10
    А, че те свършиха и танковете, както рече едно от разузнаванията, сега освен със сапьорни лотатки ще карат и с ръчни колички, а тва тука по елсистемата е нищо, паднали са отломки от анимационни ракети! 😁😁😁
  • -1
    10
    До копейкаджиите
    Нещо една по една петролните ази на ватниците излизат от строя. Украинците ги неутрализират една по една, неависимо колко дълбоко са в територията на Блатная. Така смешната "самая могучая и непобедимая" няма с какво да кара останолото и въоръжаване
  • -1
    9
    Путин Хуйло
    Еххх пак не ми минаха лъжите,как сега ще събера пари за операция за смяна на пола.....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари