Русенци извиха опашка пред първия магазин от новия ритейл парк

19
Русенци извиха опашка пред първия магазин от новия ритейл парк
Русенци извиха опашка пред първия магазин от новия ритейл парк Видео: Русе Медиа

Първите направени покупки от клиентите са били пералня, телевизор и кафе машина

Първият магазин от новия ритейл парк /пространство с множество обекти и услуги под един покрив – б.а./ в Русе до зала „Арена Русе“ отвори врати.

В 10:00 часа с тържествен водосвет русенци влязоха в магазина, за да се възползват от подготвените за тях изненади по случай откриването му. Управителят на обекта сподели, че е имало опашка от чакащи преди отварянето сутринта, а сред първите направени покупки от клиентите са били пералня, телевизор и кафе машина, пише Русе Медиа.

За първите 1000 има ваучер с отстъпка от 10 % при последваща покупка. Специално във връзка с Европейското по футбол за закупен телевизор над 1000 лв. първата вноска е за сметка на магазина, а лихвата е 0%.

Голям купон е подготвен за 27 юни, когато наред с богатата празнична програма специален гост ще бъде Ути Бъчваров. В пространството пред магазина за русенци ще има много изненади.

За същата дата има готовност да отвори врати и аптека от голяма верига, която се намира в съседство до „Техномаркет“. Подготвя се и отварянето на магазин за стоки за дома. Засега това са първите три обекта от новия ритейл парк в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    16
    Колю
    Еее голема работа - цели три магазина тхномаркет аптека и домашни потреби ееее голема работа
  • 1
    15
    до 14
    Браво за смисления коментар! Не вярвах, че има и други мислещи! Хвала, здраве и късмет!
  • 4
    14
    Тя
    Ужас, какви сте ужсни и негативни. Самo се оплаквате и недоволствате. Как пък едно нещо в живота ви не е наред? Писна ми от такива злобни и недоволни чичковци и лели. Манталитета ви е такъв , кофти хора сте, за това и живеете кофти животи. Няма и да се проминте, ще си почесвате потните тумбаци и ще недоволствате до края на живота си, то пък един живот е вашия......не живот, а съществуване. Съществуване с цел да мрънкате...мнооого сте зле!
  • 6
    13
    Анонимен
    Нали народа много обедня, какви са тия опашки за пазаруване!?Кой оправи пенсиите на хората и ги накара да живнат.., мълчание,а сега да видим кога пак и кой!
  • 8
    12
    Елин
    Селенията няма край е поне е близо до болница Медика където крадат докато някой болен спи.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари