Защо не отварят врати магазините в новия ритейл парк в Русе?

5
Стана ясно защо в  „Техномаркет“ не работят климатиците
Стана ясно защо в „Техномаркет“ не работят климатиците Видео: Русе Медиа

Стана ясно защо в „Техномаркет“ не работят климатиците

Какво се случва с откриването на нови магазини и обекти в ритейл парка до зала „Арена Русе“ – този въпрос вълнува русенци в последния месец. Официална информация няма, но Русе Медиа се е опитала да разбере докъде са стигнали нещата.

В деня на откриването на „Техномаркет“ на място бе казано, че само след седмица, на 27 юни, ще отворят врати още два обекта. Това обаче до момента не се е случило. В същото време посещението в „Техномаркет“ дни след официалното откриване, когато работеха климатиците, показа различна картина – в магазина се разхлаждат само с вентилатори. На въпрос защо няма климатици вътре, служител бе любезен да обясни, че има проблем с някакъв подземен кабел към обекта и няма достатъчно ел. мощност. Това е и причината останалите магазини също да забавят своето откриване.

Впоследствие към двата готови търговски обекта са пуснати силови кабели, вижда се, че стелажите им са заредени, но вратите им все още остават затворени.

При обиколка около задните рампи и входове се установява пуснати кабели и наличието на множество външни тела на климатици, но нито един от тях към момента не работи.

Има изградена подстанция и очевидно се работи, за да се осигури по най-бърз начин необходимата мощност за търговските обекти. Едва след това магазините в ритейл парка ще могат да отворят врати за своите клиенти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    21
    Запознат
    Докато русофилията преобладава в мисленето на жителите на Русе, то и черногледството ще е често срещано в коментарите на различни русенски сайтове.
  • -1
    20
    JMM
    Радко черното се вихри напоследък из коментарниците. Канада беше далече, но сега си наблизо.
  • -2
    19
    Kaktus
    Поредната пародия в убития град!
  • 3
    18
    Бенджи
    Защо ли?Защото станахме един от най-убитите градове в България хаха.Като Видин,Монтана,Лом.. ще става и по-зле спокойно 😃
  • -3
    17
    До 16
    То че си ПеПераст е ясно, ама си ебан в гъза укропитек от руски тираджии , гдето ти ремонтираха задния мост на паркинга на Дунав мост, да ти еба майката хохълска в гъза да еба!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари