Румен Радев: Поздравления за борбения дух и великолепната игра на Светлана Каменова!

5
Тя намери смелост да се бие не само за победа в един смятан за обречен мач, но и за отстояването на нормалността и олимпийските принципи в спорта!
Тя намери смелост да се бие не само за победа в един смятан за обречен мач, но и за отстояването на нормалността и олимпийските принципи в спорта! Снимка: Президентство

Тя намери смелост да се бие не само за победа в един смятан за обречен мач, но и за отстояването на нормалността и олимпийските принципи в спорта!

Президентът на България Румен Радев изрази своите поздравления към Светлана Каменова след спорния мач с тайванската боксьорка Лин Ю-Тин. Радев оценява високо смелостта и борбения дух, демонстрирани от Каменова, подчертавайки значимостта на нейната игра не само за победата, но и за отстояването на нормалността и олимпийските принципи в спорта.

Поздравления за борбения дух и великолепната игра на Светлана Каменова! Тя намери смелост да се бие не само за победа в един смятан за обречен мач, но и за отстояването на нормалността и олимпийските принципи в спорта“, заяви президентът Радев.

Тези думи идват в контекста на силното разочарование и възмущение, изразено от старши треньора на националния отбор по бокс Борислав Георгиев. Според него, Светлана Каменова е била ощетена в мача срещу Лин Ю-Тин, като резултатът не отразява реалната ѝ победа.

Треньорът Георгиев подчерта, че Каменова е показала професионализъм и сила на характера, продължавайки да се бори до край въпреки явната несправедливост. Той също така разкри, че представителката на Тайван е играла неспортсменски, укривайки се от единоборства и използвайки непозволени удари.

В изявлението си пред медиите в Париж, Георгиев коментира: „Видяхте, че представителката на Тайван само се криеше и бягаше от единоборства. През цялото време играеше адски мръсно. Още в първия рунд беше за предупреждение за удар с лакът. И тези циркаджийски работи, дето падаше като за дузпа... Въобще, възмутен съм от панаира, който се разиграва тук. Набедили са ги да ги направят шампионки тези (заедно с Иман Халиф) и това е.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Горд третополов бесарабски гей
    Мен изказванията на Кирил Простото Путков и Асан Наебаното Василев ме крат да се гордея,че съм смрадлив бесарабски третополов джендър!
  • -3
    5
    Горд руснак
    Изказванията на Рублен Десиславов ме карат да се горедея, че съм руснак ...
  • 1
    4
    Аз съм с комент номер 1
    Няма нужда от разяснение написаното от мен. Радвам се, че имаме достоен президент в лицето на г-н Радев. На фона на глибалния сатанизъм смело защити името на България .
  • 5
    3
    Симеонов
    Коментатор под номер едно,съвсем добронамерено е изразил човешкото си мнение по адрес на президента Радев.Явно, човекът се е разочаровал когато е видял, че един пръст на една герберска ръка е чукнал знака минус.Редно е да напиша:Президента на България,днес е във втория си мандат,можоритарно избран от над два милиона и половина негови поддръжници. Близо десет години,той е с най висок рейтинг в държавата ни.Рейтинг,даден му от милионите негови симпатизанти.Такова е положението днес,такова ще е и в годините напред, на единственият човек,останал честен българин на фона на дълбоката корупция у нас.
  • 6
    2
    Българин
    Браво на господин Румен Радев! Всички българи се гордеем със Светлана и начина,по който се състезава срещу гнусния тайвански трансджендър!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари