Репатрираха атракционно влакче в Русе

14
Превозното средство бе преместено на наказателен паркинг
Превозното средство бе преместено на наказателен паркинг

Превозното средство бе преместено на наказателен паркинг

Тази сутрин в Парка на младежта репатриращият автомобил на Община Русе вдигна джипа със свалени номера, който теглеше два вагона на атракционното влакче на русенеца Никола Стоянов.

Още вчера бе съставен протокол с предупреждение своеобразната композиция да бъде махната от алеята в парка, където бе паркирана. Собственикът оспори устно пред общинските полицаи, че е паркирал под табела за атракционно влакче и е в правото си, но според цитираните общински наредби и Закона за движение по пътищата в протокола джипът с двата прикачени вагона няма място в парка, съобщи Русе Медиа.

Тъй като джипът бе вързан с верига към вагоните, се наложи тя да бъде срязана. Той бе качен на „паяка“ и откаран на наказателния паркинг на общината, а вагоните бяха теглени до там с друг автомобил. Според Общината влакчето не е законно и няма право да изпълнява такива функции.

Собственикът има право да си прибере джипа и двата вагона, след като плати таксите за вдигането им и престоя на наказателния паркинг и след това го разположи в частен, а не в общински имот.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    35
    Точка
    И сега така ли ще останат излъгани гражданите с твърдението,че влакчето било в нарушение там и за това са го премахнали или ще има смелост кмета да го върне,а да накаже другото?
  • 6
    34
    Друг
    Този доказан олигофрен го мрази целият град! За съжаление липсата на сиво вещество се предава и на следващото и..на по..... Поколение!
  • 9
    33
    Браво
    Време беше. Прави всички ни на луди. Да му махнат и ремаркето с жълтия Мерцедес пред механото, за да може гражданите да си ползват паркинга като ходят в парка.
  • 9
    32
    Maksa
    Корнелия(нели) от блок Мак вход В,се надяваше и тя да лапа пари от влакчето,но вместо пари му лапа само х.я.Като видя,че само плющи пари не дава си остана само с дъртия овчар и пенсионирания митничар.
  • 0
    31
    Куролап Зеленски
    Всъщност Никола е под моя протекция както и смрадливият бесарабски травестит,който се е изтропал под номер 29. Надявам се влакчето да бъде пренасочено към Курск че здравата сме я закъсали там - трябва да атакуваме защитните линии в влакче!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари