Полицаи свалиха номерата на джип, теглил атракционно влакче в Русе

8
Акцията е част от кампания за контрол върху движението на нерегистрирани превозни средства
Акцията е част от кампания за контрол върху движението на нерегистрирани превозни средства Снимка: Русе Медиа

Акцията е част от кампания за контрол върху движението на нерегистрирани превозни средства

Днес следобед екипи на Общинска полиция, Пътна полиция и Автомобилна администрация свалиха регистрационните табели на джип, който тегли атракционно влакче в град Русе. По информация на "Русе Медиа", освен свалянето на номерата, на водача е била отнета и шофьорската книжка.

Инцидентът е следствие на вчерашната намеса на органите на реда, когато на собственика на джипа с прикачените два вагона бе съставен акт. В него е отбелязано, че превозното средство се движи с нерегистрирани ремаркета, които нямат и регистрационни табели. Собственикът е бил уведомен от общината, че без представяне на необходимите документи няма право да извършва превози с атракционна цел.

Акцията е част от по-широка кампания за контрол върху движението на нерегистрирани превозни средства, която цели да гарантира безопасността на пътя и да предотврати възможни инциденти. Атракционните влакчета, използвани за туристически обиколки и забавления, често са популярни сред местните жители и посетителите на града, но за тях важат същите регулации като за всяко друго превозно средство.

Очаква се собствениците на подобни атракционни съоръжения да бъдат стриктно проверявани за наличието на всички необходими документи и регистрации, както и за техническата изправност на техните превозни средства. В случаите на нарушения, органите на реда ще продължат да предприемат съответните мерки, включително конфискация на номерата и отнемане на шофьорски книжки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    11
    daskal
    Преди малко покрай мен в центъра на Русе, на пешеходната "Александровска", мина другото влакче - общинското с вишнев цвят. Так как стоят нещата?
  • 5
    10
    Bravo
    Сега следва да премахнат и платформата с изгнилия мерцедес от парко мястото в парка,принудително и пак акт!!! Тоя наглец само затвор!!! Нахален,прост селяндур,завършил право!!!
  • 7
    9
    Иванова
    С един такъв самозабравил се образ не могат да се институциите, какво остава за проблемите, изискващи къде къде много по голяма компетенция и последователност.
  • 7
    8
    Най
    Във вчерашния ден същата статия пак за тоя галфон нагъл , днес пак. То не стига , че е много непоносимо натрапчив “селяндур” ами и вие от дунав мост всеки ден пишете все за него. Подобни статии.
  • 5
    7
    Биляна
    Как се хващате в нещо по-дребно,а не виждате големите неща,зад 10 блок на Дружба 3 има от години незаконни гаражи, чийто собственици явно плащат на някои да си мълчи,но на никой не му пука,едни си прибират парите,а други ги глобяват защото няма къде да паркират.Евала бе.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари