Рена Стефанова: Аз всеки път гласувам с надежда

2
Кандидатът за депутат от ПП-ДБ в Русе гласува машинно
Кандидатът за депутат от ПП-ДБ в Русе гласува машинно Видео: Русе Медиа

Кандидатът за депутат от ПП-ДБ в Русе гласува машинно

Кандидатът за народен представител от „Продължаваме Промяната-Демократична България" за 19-ти многомандатен избирателен район - Русе, Рена Стефанова, упражни правото си на глас в избирателна секция, разположена в Основно училище „Иван Вазов". Тя използва машина за гласуване, като сподели мотивите за своя избор.

Призив за активно участие в изборния процес

"Много е важно да гласуваме. Аз всеки път гласувам с надежда, че най-сетне държавата ни ще бъде просперираща, най-сетне ще си оправим образованието, здравеопазването", сподели Стефанова, съобщи Русе Медиа.

Акцент върху машинното гласуване

Втората в листата на коалицията изтъкна предимствата на машинното гласуване: "Така вотът ще бъде опазен и няма как да бъде манипулиран с протокол, в който се вписва нещо, което не се е случвало. И призовавам всички да гласуват с машина".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    До 3
    Умствено изостаналият ДеБил с говорния дефект го прибраха в зоологическата градина,утре няма да има депутатско място и започва нова кариера :D
  • 5
    4
    Спонсор
    И аз имах надежда, като търсех рабо та в ЕКОНТ , преди 13 години с три езика и B, С, Д, Е! Намерих си в Англия дърто недуразумение!
  • 0
    3
    а къде е
    маЛтинчо, що не гласува в избирателния си район?!? Щом той не си уважава избирателите, аз викам и избирателите да го „уважат“!😁😁😁
  • 2
    2
    А аз....
    Като те видя, губя надежда.
  • 4
    1
    Българин
    Дъртата мумия ще гласува машинно,нали с машинките си напомпват резултата ПеПеругите
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари