Ректорът на РУ: Нека се стремим да се изпълнят думите от Манифеста

1
Проф. д-р инж. Генчо Попов поздрави русенци по повод Деня на независимостта
Проф. д-р инж. Генчо Попов поздрави русенци по повод Деня на независимостта Снимка: Facebook / Русенски университет "Ангел Кънчев"

Ректорът на Русенския университет проф. д-р инж. Генчо Попов поздрави студентите, колегите и съгражданите си по повод Деня на независимостта.

"Честит 22 септември – Ден на Независимостта на Българската държава!

Нека винаги се стремим да даваме своя принос да се изпълнят думите от историческия „Манифест към българския народ“, с който е обявена независимостта на нашата Родина:

„…нищо не бива да спъва България;

Нищо не трябва да пречи за преуспяването ѝ“, написа проф. Попов в поздравителен адрес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Чудно
    Каква независимост, като всички в това училище сте зависими от един самозабравил се индивид, който е вманиачен да властва вечно. Независимостта не е някаква опорка, която да повтаряте и веете като червено знаме с петолъчка, а е свързана с реално независимо поведение и дела. Честит ден на Независимостта на всички независим българи!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари