Разказ на парамедика, оказал първа помощ на детето на плажа в Созопол

0
Румяна Вълчева и съпругът ѝ Кирил са първите, които се отзовават на сигнала
Румяна Вълчева и съпругът ѝ Кирил са първите, които се отзовават на сигнала

Румяна Вълчева и съпругът ѝ Кирил са първите, които се отзовават на сигнала

Състоянието на детето, което беше прегазено от трактор на плажа в Созопол, се подобрява. Според информация, предоставена от лекарите в болница „Пирогов”, момченцето вече показва признаци на възстановяване след инцидента.

Случката се разигра на Централния плаж в Созопол, където трактор случайно удари детето. Парамедикът Румяна Вълчева и нейният съпруг Кирил са били първите, които са се притекли на помощ. Вълчева сподели, че двамата са пристигнали на мястото само за три минути след получаване на сигнала.

Детето не беше контактно, когато пристигнахме. Веднага, след като потеглихме към болницата, се обадих на Регионалния координационен център и поисках реанимационен екип да ни пресрещне. Нямаше възрастни, които да придружават момченцето”, разказа Румяна Вълчева в ефира на „Здравей, България” по NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари