Рамзан Кадиров оборудва пикап на "Тесла" с картечница

0
Във видео Кадиров показа новата придобивка и не скри възхищението си от Илон Мъск
Във видео Кадиров показа новата придобивка и не скри възхищението си от Илон Мъск

Лидерът на Чечня отново привлече внимание с поредната си ексцентрична изява

Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров отново привлече вниманието към себе си с поредното си ексцентрично видео, в което демонстрира електрически пикап "Кибертрък" на компанията "Тесла", оборудван с монтирано оръжие. Видеото беше разпространено чрез канала на Кадиров в "Телеграм" и моментално предизвика вълнение в социалните мрежи.

Според информация от агенция "Ройтерс", във видеото Кадиров ясно заявява намерението си да изпрати пикапа в Украйна. Въпреки че не уточни конкретните планове за използването на превозното средство, чеченският лидер подчерта символичния характер на жеста, който очевидно е насочен към засилване на военната риторика по отношение на конфликта.

Похвала за Илон Мъск и "Тесла"

Във видеото Кадиров не само демонстрира технологичните възможности на "Кибертрък", но и отправи похвала към изпълнителния директор на "Тесла" - Илон Мъск. Той определи Мъск като "най-силният гений на модерните времена" и покани американския магнат да посети Чечения. Това не е първият път, в който Кадиров прави неочаквани публични изявления, свързани със световни личности и събития.

Публикацията на Кадиров завършва с израз на очаквания за бъдещите продукти на "Тесла", които според него могат да бъдат полезни в "завършването на специалната военна операция".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Рамзан Кадиров
    С тази картечница ще пръсна гъза на Зеленски хахаха
  • -1
    1
    Рамадан Милкороф
    Давай другарю. Стреляй под ряд. Шлюхи мнпга. Дори ти подарявам мойта мириносова селска шлюха. Слава на Кадаифа, Муамарчо, моя либлибейскои отетс.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари