Ралф Шумахер: Етиен ми е първият мъж

4
Интервюто, което разкрива непознатата страна на звездата от Формула 1
Интервюто, което разкрива непознатата страна на звездата от Формула 1 Снимка: Profimedia

Интервюто, което разкрива непознатата страна на звездата от Формула 1

В ексклузивно интервю за телевизия RTL, бившият пилот от Формула 1 Ралф Шумахер и неговият партньор Етиен Буске-Касан за първи път разкриват подробности за своята връзка. Двойката споделя своята история и предизвикателствата, пред които са изправени.

През месец юли 2024 година Ралф Шумахер, брат на легендарния седемкратен световен шампион Михаел Шумахер, публично обяви своята хомосексуалност чрез социалната мрежа Instagram. Оттогава той, бившата му съпруга Кора и новият му партньор Етиен са обект на засилен медиен интерес.

Ралф и Етиен изглеждат видимо щастливи, докато обсъждат двугодишната си връзка. "Може би изглеждаме много по-добре, когато сме влюбени", споделя Етиен, който преди е бил мениджър на пилота. Ралф допълва: "Ние сме много сходни по характер, много консервативни, много тихи".

Двойката признава, че връзката им е изправена пред редица предизвикателства, особено в публичното пространство. За Етиен, който не е свикнал с вниманието на медиите, адаптацията към живота под светлините на прожекторите е била трудна. "Не беше толкова лесно за мен, защото не съм толкова добре известен, не аз съм пилотът от Формула 1", споделя той.

Един от най-емоционалните моменти в интервюто настъпва, когато Ралф е попитан дали Етиен е първият мъж в живота му. След кратко колебание, той отговаря: "Ами... да, разбира се! Разбира се..."

Важно е да се отбележи, че преди това Ралф е бил женен за Кора, с която имат син.

Пълното интервю с двойката ще бъде излъчено в неделя, 15 септември 2024 година по телевизия RTL

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    смърт за педерасите
    Левит 20:13 13 Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях.
  • 11
    6
    робин худ
    Правилния въпрос е защо го публикувате и ги натрисате на всички ни и вие ли се продадохте за пари или станахте пидираси
  • 10
    5
    Аз
    Какъв егоист.Афишира пред цял свят , че е обратен и щастлив като такъв, но не си дава сметка какво причинява на сина си.Как ще бере срам, заради създателя си.Това е най - гадно в цялата история.
  • 11
    4
    Нормалния
    Гнус. До повръщане.
  • 13
    3
    123
    Откакто са обявили, че са педерасти, са обект на голямо внимание от медиите. Вече да спиш с жени не е модерно. Едно време, като тормозиха Берлускони, че шибал непълнолетни манекенки, Путин се изказа гениално в негова полза. "ако Силвио беше хомосексуалист, никога нямаше да го пипнат и с пръст". Пророчески думи. Днес педерастът и танс животните рулират. Между другото снимката на пред целуващите се педерасти на лодката е силно гнусна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари