Дъщерята на Михаел Шумахер се омъжи

2
Остава загадка дали баща ѝ е присъствал на сватбата
Остава загадка дали баща ѝ е присъствал на сватбата Снимка: Джина - Мария Шумахер / Instagram

Остава загадка дали баща ѝ е присъствал на сватбата

Дъщерята на легендата от Формула 1 Михаел Шумахер сключи брак

Джина - Мария Шумахер, единствената дъщеря на седемкратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер, се омъжи за дългогодишния си приятел Иън Беткхе. Церемонията се състоя в луксозна вила на семейство Шумахер, разположена на испанския остров Майорка.

Според информация от германското издание "Билд", сватбеното тържество е било изключително дискретно, като семейството е положило значителни усилия да запази събитието далеч от вниманието на медиите и папараците. Въпреки настойчивите опити на фотографите, не са успели да бъдат направени снимки от церемонията.

Сватбената церемония започнала около 17:00 часа местно време, като Джина-Мария била придружена до олтара от своя брат Мик Шумахер. Сред гостите на тържеството били чичото на булката - Ралф Шумахер, както и неговият партньор Етиен.

Интересен факт е, че наскоро Ралф Шумахер разкри публично, че е гей, въпреки предишния си брак с модела Кора, от който двамата имат син. Присъствието на Етиен на сватбата показва, че семейството приема новата връзка на Ралф.

Относно присъствието на Михаел Шумахер на сватбата на дъщеря му, информацията остава оскъдна. От 2013 година, когато легендарният пилот претърпя тежка злополука по време на ски ваканция, семейството е изключително предпазливо по отношение на информацията за неговото състояние. Според "Билд", съществува вероятност Михаел да е присъствал на церемонията, но не и в градината на вилата, където вероятно се е провело тържеството.

Сред отсъстващите гости е бившият мениджър на Михаел Шумахер - Вили Вебер, който според източниците на "Билд" не е бил поканен на събитието.

Сватбата на Джина-Мария Шумахер и Иън Беткхе отново привлече вниманието към семейството на легендарния пилот, което продължава да пази личния си живот далеч от публичното пространство, особено що се отнася до здравословното състояние на Михаел Шумахер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари