Михаел Шумахер е присъствал на сватбата на дъщеря си

3
Легендата от Формула 1 направи своята първа публична поява от повече от десетилетие
Легендата от Формула 1 направи своята първа публична поява от повече от десетилетие Снимка: АР / БТА / Архив

Легендата от Формула 1 направи своята първа публична поява от повече от десетилетие

Легендата Михаел Шумахер присъства на сватбата на дъщеря си в Майорка.

След дълго отсъствие от публичния живот, седемкратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер е направил своята първа публична поява от повече от десетилетие. Поводът за това е бил едно от най-щастливите семейни събития - сватбата на неговата дъщеря Джина-Мария.

Според информация, разпространена от испански медии, церемонията се е състояла в събота в луксозното семейно имение на Шумахер, разположено на живописния остров Майорка. Събитието е било обгърнато в строга секретност, като организаторите са взели сериозни мерки за опазване на личното пространство на легендарния пилот и неговото семейство, допълва БГНЕС.

За да се гарантира пълна поверителност, всички гости на сватбата са били помолени да оставят мобилните си телефони на входа на имението. Тази предпазна мярка е била предприета с цел да се предотврати всякаква възможност за неоторизирано фотографиране на Михаел Шумахер, чието здравословно състояние продължава да бъде обект на засилен обществен интерес.

Сред специалните гости на церемонията е бил забелязан и братът на Михаел - Ралф Шумахер, който е пристигнал заедно със своята партньорка Етиен Буске-Касан. Впечатленията от събитието не са закъснели, като Етиен сподели в социалните мрежи: "Изкарахме си страхотно в Майорка, залезите и атмосферата бяха магични".

Това появяване на Михаел Шумахер на сватбата на дъщеря му бележи първата му публична изява от фаталния ски инцидент, който претърпя на 29 декември 2013 година в курорта Мерибел, Франция. Тогава легендарният пилот получи тежка черепно-мозъчна травма, която го остави в кома за продължителен период.

Оттогава насам, информацията за здравословното състояние на Шумахер е оскъдна, тъй като семейството му строго пази личното му пространство. Въпреки това, се смята, че той е излязъл от комата, но продължава да се възстановява без възможност за пълноценна комуникация.

Кариерата на Михаел Шумахер остава една от най-впечатляващите в историята на автомобилните състезания. Неговите седем световни титли във Формула 1 дълго време бяха ненадминат рекорд, докато през 2020 година Люис Хамилтън не успя да го изравни. Шумахер има на своя сметка 91 победи в състезания от Гран при, което го нарежда на второ място в историята след Хамилтън, който държи рекорда със 103 победи.

Появата на Михаел Шумахер на сватбата на дъщеря му е не само трогателен семеен момент, но и лъч надежда за милионите фенове по целия свят, които продължават да следят с интерес новините около легендарния пилот и да му желаят пълно възстановяване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари