Ракетен удар изравни със земята сграда в Бейрут

1
Очевидци заснеха драматичния момент на срутването
Очевидци заснеха драматичния момент на срутването

Предупреждение за евакуация

Израелските военни сили отправиха предупреждение към жителите в квартал "Гобеири" в южната част на Бейрут да напуснат сградите и да се отдалечат от района. Предупреждението е било публикувано в социалните мрежи, като военните са обявили предстоящи действия срещу съоръжения на "Хизбула".

Моментът на удара

Само 40 минути след призива за евакуация, израелските сили са осъществили ракетен удар по сградата. Очевидци са заснели драматичния момент на срутването, при което във въздуха са се издигнали облаци от дим и отломки, разпръснали се на повече от сто метра от мястото на удара.

Ответен удар

В отговор на атаката, "Хизбула" е поела отговорност за нападение с безпилотен летателен апарат срещу резиденцията на министър-председателя на Израел Бенямин Нетаняху в град Цезария.

Жертви на конфликта

По данни на ливанското здравно министерство, през последното денонощие са загинали 63 души, а 234 са получили наранявания. С тези числа общият брой на жертвите в конфликта между Израел и "Хизбула" през последната година достига 2546 души, а ранените са 11862.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Анна
    Тези евреи прекалиха,еднакво луди са,и араби и евреи.Психопати,грозно отмъстителни.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Защо Ленчето не прави нищо днес?
- Тя замества шефа тази седмица...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари