Радостин Василев: Ще поема отговорността да бъда министър на МВР

2
МЕЧ влиза в парламента с амбиция за управление на МВР
МЕЧ влиза в парламента с амбиция за управление на МВР Снимка: БТА / Архив

МЕЧ влиза в парламента с амбиция за управление на МВР

След успешното влизане в 51-вото Народно събрание, лидерът на партия МЕЧ - Радостин Василев, направи първото си изявление след изборния ден, в което обяви готовността си да поеме поста вътрешен министър.

Категорични резултати за МЕЧ

Според данните на Централната избирателна комисия, при обработени 99.71 процента от протоколите, политическа партия МЕЧ получава 4.59 процента от избирателната подкрепа, което се равнява на 111 615 гласа. Този резултат гарантира на формацията присъствие в следващия парламент.

Визия за управление

"Благодаря на всички, които гласуваха. Имаме уникална възможност да покажем различно лице. Ние ще бъдем нещо различно, което да отговаря за представянето на ценностите морал, единство и чест", заяви Василев.

Планове за коалиция

Лидерът на МЕЧ очерта визия за създаване на управленско мнозинство със 140-150 народни представители, което да се противопостави на ГЕРБ и ДПС. Той подчерта, че формацията му предлага обединяване на силовите структури под шапката на министерство на справедливостта.

"Последователността ни в политиката ще продължи. Ще предложим антиГЕРБ и ДПС мнозинство. Отговорност на ПП-ДБ е да поканят всички, за да се сформира коалиция срещу Борисов и Пеевски. Това мнозинство ще се окомплектова с антикорупционни закони", допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Така е то!
    Докато не се изисква удостоверение за психично здраве, такива ще ви управляват. С любезното съдействие на негласуващите.
  • 11
    1
    Швейк
    Оказва се, че едни и същи пак са "спечелили" изборите и горят от желание да ни управляват, т.е. да ни натикват в миша дупка до пълното ни съсипване, аз обаче питам, как така са спечелили, като никой не е спечелил 50+1% от имащите право на глас, какво дефакто са спечелили, освен смехотворно и подло обиране на държавата ни, до пълна разруха, егати спечелилите наглеци
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Симпозиум на гинеколози. На подиума се качва председателят и почва реч:
- Колеги, къде бъркаме?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари