Радостин Василев: Когато аз управлявам, "новото начало" ще бъде арестувано

1
Новата политическа сила МЕЧ има амбициозна програма за промяна
Новата политическа сила МЕЧ има амбициозна програма за промяна Видео: bTV

Новата политическа сила МЕЧ има амбициозна програма за промяна

Партия МЕЧ ще бъде част от 49-тото Народно събрание, след като получи 4,59 процента подкрепа на парламентарните избори. Формацията, учредена през октомври 2023 година, събра между 63 992 и 111 615 гласа при почти изцяло обработени протоколи.

Лидерът на партията Радостин Василев, който от 15 години се изявява като противник на организираната престъпност, направи пред bTV категорични изявления относно бъдещите си намерения: "Когато аз управлявам, 'новото начало' ще бъде арестувано".

Акцент върху работата на МВР

Василев постави специален фокус върху работата на Министерството на вътрешните работи, заявявайки: "Едно неработещо Министерство на вътрешните работи, каквото е днешното, може да направи така, че един човек да си купи 270 000 гласа".

Той продължи с думите: "Аз съм обещал преди кампанията, че ще се борим с модела 'Борисов и Пеевски' и влизам, за да се боря с него. Ако ПП-ДБ, 'Възраждане' смятат, че техните псевдо идеологически спорове за Паметник на съветската армия и украинската помощ ще разделят обществото по този начин, те ще бъдат наказани в следващи избори. Топката е подадена от нас".

Твърдения за зависими гласове

Според лидера на МЕЧ, от 650 000 гласа, 450 000 са зависими – от феодални кметове, фирми и общински предприятия. "МЕЧ трябва да вземе МВР при себе си, за да съм сигурен, че ще изпълняваме това, което сме", допълни Василев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Нов Кмет
    До 2 - защо бре,алкохолико,имаш нещо против Шиши да бъде арестуван ? Или ти като ДеБил ПеПераст вече имаш нова опорка - Шиши е супер и е много ок,а ?
  • 5
    3
    русенец
    Какви е кретени раждала, ражда и сега българска майка юнашка. Не визирам само дебилът от снимката, но и гласувалите за него.
  • 8
    2
    daskal
    Чудничко! Евентуалният министър на вътрешните работи обещава арести на политически опоненти. Ние сме кретени. Това ни казва този дебил. Да ни е честит!
  • 13
    1
    Русенец
    Поредният умник,който плещи простотии
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В България да имаш проблем с алкохола означава, да ти свърши пиенето!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари