Пясъчна дюна погълна две деца в Дания

0
Децата са намерени под огромно количество пясък
Децата са намерени под огромно количество пясък

Децата са намерени под огромно количество пясък

На един от плажовете в северозападна Дания, в неделя, 25 август, се разигра трагедия, която разтърси местните жители и туристи. Две деца на възраст 9 и 12 години от Мюнхен, Германия, загубиха живота си след като пясъчна дюна се срути върху тях, докато копаеха дупка.

Момчетата, които били на почивка със семейството си, решили да си направят игра като копаят дупка в една от пясъчните дюни на плажа. За съжаление, дюната не издържала тежестта и се сринала, заривайки децата под огромно количество пясък. Въпреки бързата реакция на присъстващите, времето се оказало недостатъчно, за да бъдат спасени навреме.

Веднага след инцидента, местни хора, пожарникари и полицейски служители започнали спешна операция по издирване и спасяване на децата. След около 40 минути интензивни усилия, момчетата били извадени от пясъка в критично състояние. Веднага след това те били транспортирани с хеликоптер до университетската болница в Орхус – вторият по големина град в Дания. Въпреки медицинската помощ и усилията на лекарите, децата починали два дни по-късно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари