Простреляха турски актьор в главата

0
Дженгиз Юрдутек веднага е прегледан от лекари и е откаран в болница
Дженгиз Юрдутек веднага е прегледан от лекари и е откаран в болница

Дженгиз Юрдутек веднага е прегледан от лекари и е откаран в болница

Всички снимачни площадки на турски сериали обикновено са добре обезопасени и охранявани, но понякога все пак се случват неприятни и дори шокиращи инциденти. Именно за такъв случай съобщава Бирсен Алтунташ. Според турския журналист по време на снимките на четвъртия сезон на сериала „Kıymalı“ неизвестни лица са нападнали екипа, информира Труд.

Въоръжените мъже са открили огън по актьорите. Дженгиз Юрдутек е ранен в главата. На мястото на инцидента веднага е извикана полиция.

В момента органите на реда извършват щателна проверка по случая. Продуцентската компания излезе с изявление, в което се казва, че никой от членовете на екипа не е замесен в инцидента. Нещо повече, представител на ВЕ Film Production Plato Studio в Калтал е уверен, че „... тази атака не е насочена срещу нашата компания. Инцидентът изглежда е нападение срещу екипа на телевизионния сериал „ Kıymalı“ отвън, докато са били пред главната порта на нашата шатра.“

Жертвата Дженгиз Юрдутек веднага е прегледан от лекари и е откаран в болница. Според медиците той е имал голям късмет - куршумът е минал тангенциално и е увредил само меките тъкани, без да причини сериозни щети на здравето му. В близките дни турският актьор ще може да се върне на работа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    ТВ сериал „ Kıymalı“
    В превод: Кайма (Kıyma); Ястията с кайма (Kıymalı yemekler).
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари