Производствена практика или фабрика за мечти в ПГДВА „Йосиф Вондрак“

0

Учениците от Гимназията по дървообработване подредиха изложба

Производствената практика на учениците от ПГДВА „Йосиф Вондрак“ завърши с изложба на проектите и изделията на гимназистите от 10 и 11 клас. Под професионалното ръководство на учителите - специалисти учениците твориха като реализираха на практика знанията и уменията си от изминалата учебна година чрез създаване на завършени проекти. За визуализацията и изработването на интериорни проекти на търговски помещения, бутик, жилищни помещения и др. учениците от 10а и 11а класове използваха различни техники с моливи, маркери и нови дигитални приложения. Гимназистите от специалностите „Художествена дърворезба“ от 10в клас и „Мебелно производство“ от 10б клас приложиха практически умения и сръчност при изпълнение на проектираните изделия.

Дуалното обучение в реална работна среда на учениците от 11в клас специалност „Полиграфия“ се реализира в печатница „Дунав Прес“ АД, а за специалност „Мебелно производство“ -11б клас, в Мебелна компания „Ирим“ ООД.

По време на производствената практика съвместно с учителите-специалисти учениците придобиват функционални знания и умения за изработване на проектна документация, презентирането и защитата на проект. Гимназистите създават умения да работят самостоятелно и в екип, да разбират своята роля, задължения и отговорности, както и да проявяват стремеж към професионално усъвършенстване и кариерно развитие. Приложените знания и умения гарантират успешното дипломиране на бъдещите зрелостници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    минувач
    В пембената стая дървени мебели направени от ученици нещо не виждам. А дърворезбичките са задоволителни като за четвъртокласници
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари