Преподавателка в РУ "Ангел Кънчев" напусна "Игри на волята" след оспорвана битка с русенка

0
Елица Раева отпадна от екстремното риалити
Елица Раева отпадна от екстремното риалити Снимка: Игри на волята: България / Facebook

Елица Раева отпадна от екстремното риалити

Шахматистката и преподавателка в Русенския университет "Ангел Кънчев" Елица Раева стана първият елиминиран участник в шестия сезон на популярното риалити шоу "Игри на волята". Раева отпадна след напрегната битка с русенката Миряна от племето на Силните в драматичен епизод на предаването.

Денят започна с четворен сблъсък за оцеляване между номинираните от отборите на Жълтите и Зелените. Европейският шампион по вдигане на тежести Ангел Русев от отбора на Силните и бизнесменът Симеон Кралев от Гордите триумфираха в това изпитание, изпращайки Елица и Миряна на директна елиминационна битка.

Финалният двубой се състоя на сложно многокомпонентно трасе, което подложи на изпитание физическата подготовка и психическата устойчивост на двете състезателки. Въпреки усилията си, Раева не успя да надделее над по-добре подготвената физически Миряна, която демонстрира и по-точен мерник в решаващите моменти.

Елиминацията на Елица Раева бележи края на нейното участие в екстремното риалити и разбива мечтата ѝ за победа в най-мащабното приключенско шоу в България. Въпреки ранното си отпадане, русенската шахматистка остави своя отпечатък в "Игри на волята", показвайки интелект и стратегическо мислене.

Феновете на предаването ще имат възможност да чуят повече за преживяванията на Елица в следващия епизод на официалния подкаст "След Игрите". Там тя ще сподели впечатленията си от участието, ще коментира конфликтите в племето на Гордите и ще разкрие кого смята за фаворит за голямата награда.

Междувременно, състезанията в Дивия север продължават с пълна сила. Утрешният епизод ще представи първата кастинг битка, в която ще се завърне един от най-запомнящите се участници - Пеньо Гатевски-Гатьо. Той ще се бори за място в предстоящия All Stars сезон на "Игри на волята", обещавайки още повече екшън и непредвидими обрати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    мнение
    И добре е станало.Не трябва да се занимава с дивотии.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари