Неочакван обрат в “Игри на волята”

0
Двама напускат “Игри на волята” тази вечер
Двама напускат “Игри на волята” тази вечер Снимка: NOVA

Двама напускат “Игри на волята” тази вечер

Напрежението в риалити шоуто "Игри на волята" достига своя връх в предстоящия епизод, който ще бъде излъчен тази вечер от 20:00 часа по телевизия NOVA. Зрителите ще станат свидетели на интензивни двубои между номинираните участници, които ще се борят за оставането си в играта.

Битка за оцеляване

В центъра на вниманието ще бъдат представителите на племената на Дръзките и Храбрите - Добрин, Кралев, Светлин и Гешев. Тези четирима участници ще трябва да докажат своите умения и издръжливост в серия от предизвикателства, които ще определят тяхната съдба в играта.

Според предварителната информация, изходът от елиминациите ще бъде непредсказуем. Очаква се един от участниците да напусне състезанието окончателно, докато друг ще бъде изпратен в така нареченото Блато - територия, известна като най-тежката в рамките на предаването.

Интриги в Блатото

Междувременно, обитателите на Блатото също ще преминат през свой племенен съвет. След последната битка за влизане в основната игра, плувецът Благой вече се намира в неблагоприятна позиция с два служебни номинационни гласа. Въпреки това, неговият съюз с акробата Борисенко изглежда има други планове, насочени към друг участник.

Ексклузивни разкрития

За феновете на предаването има и допълнителна изненада. Елиминираният участник ще бъде специален гост в официалния подкаст на шоуто, озаглавен "След Игрите". Там той ще има възможността да сподели своите впечатления и преживявания от участието си в екстремното риалити.

Очаквайте неочакваното

Продуцентите на шоуто обещават поредица от неочаквани обрати, които ще изпитат издръжливостта и хладнокръвието на участниците до краен предел. Зрителите ще могат да проследят развитието на събитията и да разберат кои ще бъдат двамата "паднали герои", кой ще успее да се спаси, и кой ще бъде новият изгнаник в Блатото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари