Ангел Русев напусна “Игри на волята”

0

Европейският шампион напуска шоуто заради контузия

Драматична вечер беляза поредния епизод на популярното риалити шоу "Игри на волята". Европейският шампион по вдигане на тежести Ангел Русев се раздели с мечтата си за победа, след като получи контузия по време на елиминационния двубой срещу строителния инженер Георги Гешев.

Напрежението в племето "Дръзките" достигна своя връх по време на първия племенен съвет. Две противоположни коалиции, водени от инфлуенсърката Ренета и музикалния артист Павел, размениха остри обвинения за саботаж. Капитанът Светлин се възползва от своите грошове, за да получи допълнителен глас в решаващия момент.

След гласуването на племето, Гешев и Павел - героите от последните две номинационни битки, бяха изпратени на арената за спасение. Там те се изправиха срещу Ангел и Раду в серия от двубои, които трябваше да определят двамата финалисти в елиминационната битка.

Съдбата отреди Ангел и Гешев да се изправят един срещу друг във финалния сблъсък за оцеляване. Елиминационната битка включваше сложно многокомпонентно трасе, което изпитваше издръжливостта, търпението и концентрацията на двамата състезатели. Въпреки че Ангел беше близо до неочакван обрат, грешна преценка доведе до контузия в глезена му, слагайки край на неговото приключение в "Игри на волята".

Феновете на предаването ще имат възможност да чуят първото ексклузивно интервю на Ангел в официалния подкаст "След Игрите". Водещата Ваня Запрянова ще разговаря с отпадналия член на "Силните" за конфликтите му с бизнесмена Раду, отношенията с предизвикателната Силвия и трудното решение да се оттегли от състезанието.

Междувременно, съревнованието на Северното Черноморие продължава с нов кастинг сблъсък в следващия епизод. Този път битката ще определи заместничката на Иванина, която напусна шоуто по медицински причини.

"Игри на волята" продължава да държи зрителите в напрежение с неочаквани обрати и интензивни емоции. Отпадането на европейския шампион Ангел Русев несъмнено ще промени динамиката в племето и ще отвори нови възможности за останалите участници в борбата за голямата награда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари