Премиерът Главчев пътува за село Воден

0
Министър-председателят ще провери изпълнението на поетия от мобилните оператори ангажимент да осигурят клетка
Министър-председателят ще провери изпълнението на поетия от мобилните оператори ангажимент да осигурят клетка Снимка: Facebook

Министър-председателят ще провери изпълнението на поетия от мобилните оператори ангажимент да осигурят клетка

Министър-председателят Димитър Главчев пътува за село Воден, за да инспектира изпълнението на поетия от мобилните оператори ангажимент за осигуряване на клетка, която да обезпечи комуникацията в района. Посещението на премиера е в резултат на неговото разпореждане към министъра на транспорта Георги Гвоздейков в четвъртък да предприеме спешни мерки за решаване на проблема, съобщават от Министерски съвет.

Вчера вечерта транспортният министър Гвоздейков докладва на министър-председателя, че клетката в района на село Воден е монтирана и работи ефективно. С това обещанието на мобилните оператори бе изпълнено в срок, осигурявайки на жителите на селото и околните райони стабилна комуникация.

Освен проверката на новата клетка за комуникация, премиерът Главчев ще инспектира и доставката на контейнерите, пригодени за живеене, които могат да бъдат използвани при необходимост.

В хода на посещението си, министър-председателят ще се срещне и с екипите от турска страна, които активно участват в гасенето на пожарите в района.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари