Пребиха украинец в Слънчев бряг

4
Задържани са трима българи
Задържани са трима българи

Задържани са трима българи

В ранните часове на петък, около 01:40 часа, в Районно управление – Несебър е получено съобщение за инцидент в близост до бар "Мексо“ в курорта Слънчев бряг. Съобщено е за сбиване, при което е пострадал 36-годишен украински гражданин.

Според информацията, пострадалият заедно с други двама украинци е бил клиент на заведението, когато между тях и друг клиент на бара – 39-годишен мъж от град Казанлък, е възникнал скандал. Напрежението бързо ескалирало и конфликтът прераснал в физическо сбиване.

Охранителите на обекта, 38-годишен мъж от Хасково и 22-годишен мъж от Казанлък, са се намесили и извели участниците в конфликта извън заведението. Въпреки това, охранителите вместо да успокоят ситуацията, са се включили в сбиването, като застанали на страната на своя сънародник.

В резултат на инцидента, 36-годишният украинец е получил контузия на крака и е бил транспортиран в Университетската многопрофилна болница за активно лечение – Бургас, където му е оказана медицинска помощ.

Трима българи, замесени в сбиването, включително охранителите, са били задържани със заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство, като разследването продължава, за да се установят всички обстоятелства около инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    9
    Голям праз!
    Руснаците колко украинеца пребиха на тяхната си (засега!), украинска територия – просто не е истина!
  • 16
    8
    Читател
    Защо този усраинец е на курорт да се налива с алкохол,а не "превзема Курск" ? Нима не е чул за великите "успехи" на бандеронацистите плюс наемниците от лайНАТО ? Според мен трябва да бъде екстрадиран директно на фронта - киевското късо диктаторче нали искаше екстрадиция от ЕС на всички украински мъже във възраст за мобилизация ?
  • 9
    7
    Мнение
    Дори и на третополов бесарабски травестит като мен трябва да е ясно,че шибаният хохъл е бил пиян като УСраинска свиня и сам си е търсил каквото е получил.Затова никакви годинки няма да му лепват,а директно на фронта.Иначе мен като ме ебат в гъза всяка сутрин също си мисля че е руска пропаганда,ама не е - все ми е ебан гъза
  • -20
    6
    Мнение
    Нека станат ясни причините. Ако "героите" се окажат жертви на руската пропаганда и без причина са настроени срещу украинеца, то да им лепнат по 1-2 годиники, да може да им оветрят главите в панделата от руската пропаганда.
  • 10
    5
    Фък дъ УКР
    Нещо не иска да мре за киевското нацистче тоя хохъл,нищо че се бие по баровете в слънчака....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Ихууу
    Бесарабския хуйсмук мухахахахаа се прави на българин ама е долен цигански гейтак и куросмук като Путин!
  • Българин
    Всички истински българи казваме кур за Говнояд Путин и неговите слуги от Палестина, да им еба путката майна! Слава на народа...
  • Мухахахахаха
    Бесарабският хуйолап мартинчо пак се прави на българин с коментар 2 а всъщност е циганин куролап мухахахахаа
  • Българин
    Всички истински Българи казваме КУР за ИЗСраел - слава на народа на Ливан и смърт за слугите на ционизма!
  • НевДенков
    Аз се надявам да ме наебат,всички ДеБил-ПеПерасти на това чакаме!