Пребиха мъж в квартал "Тракция"

2
Пострадалият е настанен в болница с избити зъби
Пострадалият е настанен в болница с избити зъби

Пострадалият е настанен в болница с избити зъби

Мъж на 43 години е настанен в болница, след като е пострадал при побой в квартал „Тракция“ в Русе. Инцидентът е станал през нощта на 18 август пред магазин в района, след като пострадалият направил забележка на група непознати мъже.

Според информация от пресцентъра на МВР - Русе, след сигнал, получен на телефон 112, на мястото са пристигнали служители на Второ районно управление. Там те установили, че трима непознати мъже са нападнали и нанесли побой на 43-годишния мъж. Инцидентът е предизвикан, след като пострадалият направил забележка на тримата нападатели да освободят входа на склад, който бил блокиран от спрян автомобил.

Вследствие на нападението, мъжът е получил сериозни наранявания, включително избиване на няколко зъба. Той е бил откаран в болница, където е настанен за лечение.

Сигналът за инцидента е документиран, а случаят се разследва от служителите на Второ РУ - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    Еба Северин в затвора…
    …и се гордея с това. Нищо хубаво не е дошло от тоя квартал, освен черни задници за ебане. Мръсни цигани, жените ви ако знаете как се ебат с българи и ви плюят зад гърбовете ви. Ама вие си бачкайте у Германията и се правете на бабаити из маалата. Пък ние ще си ви пълним наред…
  • 3
    9
    Али Хасан на уя ми
    Тумор нещастен, ще ревете пред Нова ТВ като 2018та октомври, че сте репресирани и заплашени, нали?! Страхливи, черни урунгели неадекватни. Плачете си да ви нашарят черните сралници отново, сапун такъв!
  • 5
    8
    кико насраннчев
    фък ъраунд н файнд аут
  • 16
    7
    Сложно е
    Имам си добър приятел живеещ там. Бе, нещо в ЖП работил, пък квартира, пък купил копторчето /щото то е точно това/, случвало се е да минавам да го вземам за някакви си наши тържества. Абе хора, това е все едно нахлуваш в чужда държава! От гаражчета, от курници, от гълъбарници едни странни муцуни те наблюдават настойчиво с добре четящо се изражение :"Ти пък кой си и какво правиш тук". Това е някакъв анклав.
  • 11
    6
    Чичко Ади
    Айнзац групичка трябва да се поразходи из традицията.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари