Ученик твърди, че е зверски пребит от четирима нападатели в София

1
Момчето е оперирано в „Пирогов”
Момчето е оперирано в „Пирогов” Видео: NOVA

Момчето е оперирано в „Пирогов”

Тежък инцидент в София завърши с хоспитализация и операция на един младеж след брутален побой. Инцидентът е станал в квартал „Овча купел“, а пострадалият е настанен в болницаПирогов“ след сериозни наранявания.

Потърпевшият, който предпочете да остане анонимен, разказа пред NOVA, че е бил нападнат от четирима непознати младежи. Той сподели, че в злополучната вечер е решил да излезе с приятели и са уговорили среща с още едно момче. Вместо него обаче, на мястото се появили четирима младежи, които го нападнали в колата.

Трябваше да се видим на място, посочено от него. Но не дойде той, а четирима непознати, които ме нападнаха в колата“, разказа пострадалият.

От четиримата нападатели, младежът познава само един. Те са на възраст между 16 и 20 години. Нападението започнало след като едно от момчетата викнало: „Ти на брат ми ли...”. След тези думи, побоят започнал с такава жестокост, че потърпевшият не успял да чуе останалото.

Свидетелка на побоя: „Той се молеше да спрат, но те не спираха”

Една от приятелките на пребитото момче е била свидетел на бруталната сцена. Тя разказва, че е стояла на около пет метра от колата, когато четиримата нападатели изскочили от храстите и започнали да бият младежа.

Бях на 5 метра от колата. Обърнах се и видях, че четири момчета излизат от храстите и отварят всички врати и багажника. Започнаха да го бият. Той се молеше да спрат, но те не спираха”, разказа свидетелката.

Бащата на пострадалия: „Синът ми беше в трагично състояние“

Бащата на пребития младеж разказва, че е получил телефонно обаждане с новината за нападението. Той незабавно отишъл на място и намерил сина си в плашещо състояние.

Обадиха ми се по телефона и ми казаха, че синът ми е пребит в парк „Овча купел”. След минути отидох там. Видях го в трагично състояние. Беше целият в кръв, плачеше и викаше, че са го пребили. Дойде патрул на полицията, извикаха линейка, транспортираха го в „Пирогов. Там констатираха, че е със счупен нос и скула, кръвоизлив, сътресение на мозъка, задух, изтръпване на ръката. На следващия ден нещата бяха още по-трагични“, разказа бащата. Наложила се операция на носа.

Полицейско разследване

За единия от нападателите, пострадалият знае, че и друг път е разчиствал сметките си по подобен начин. Потърпевшият е подал жалба в полицията, а от МВР - София съобщиха, че се води активно досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    А бе....
    Много намирисва тоя история.... Но битият си е бит, еβаният – еβан!
  • 5
    1
    Чакам отговор
    кой и защо по този престъпен начин си "разчиства"сметките.Имате свързочник, подсигурил хулиганите да пребият жертвата.Има и свидетелка.Нищо повече не ви е нужно.Не си играйте с търпението ни.Все още има общество.Ако на тия жалки страхливци им се размине , утре и те и други скотове ще пребиват , когото сварят .Само, защото ги "сърбят" ръцете за бой.Четирима срещу един, нищо не Полиция,министър на мвр, действайте по горещи следи, случаят е повече от лесен.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари