Двама мъже пострадаха тежко след сбиване в Раднево

0
Пострадалите са настанени в УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович"
Пострадалите са настанени в УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" Снимка: УМБАЛ "Проф. д.р. Стоян Киркович"

Пострадалите са настанени в УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович"

На 19 юли 2024 година в 18:33 часа в Районното управление - Раднево е постъпил сигнал за сбиване в град Раднево. Незабавно на място е изпратен полицейски екип, който установява, че около 18:30 часа е възникнал скандал между няколко лица. От една страна, в конфликта са участвали двама мъже на 45 и 34 години, а от друга - група, състояща се от мъже на 25, 19, 27 и 44 години, 17-годишен младеж и 41-годишна жена, съобщават от полицията.

Скандалът прераства в сбиване с тежки последствия

Скандалът ескалира и прераства в сбиване, при което пострадват 45-годишният и 34-годишният мъже. Те са настанени в болнично заведение с тежки наранявания. Директорът на Университетска многопрофилна болница за активно лечение "Проф. д-р Стоян Киркович" проф. Йовчо Йовчев обясни, че състоянието на пострадалите е тежко - 34-годишният мъж е в интензивно отделение с отрязан крак, а вторият на 45 години е с прорезни рани по крайника. И двамата пострадали са здравно неосигурени.

Задържани са шестима участници в сбиването

В резултат на незабавните оперативно-издирвателни мероприятия на полицейските служители, участниците в сбиването - мъжете на 25, 19, 27 и 44 години, 17-годишният младеж и 41-годишната жена, са задържани за срок до 24 часа.

Запалени постройки допълват хаоса

По време на сбиването са били запалени и няколко постройки, пригодени за живеене на част от участниците в конфликта. Пожарът е бил угасен навреме и няма пострадали от огъня.

Досъдебни производства под надзора на Районна прокуратура - Стара Загора

Работата по случая продължава в рамките на започнати две досъдебни производства - по член 128 и по член 216 от Наказателния кодекс под надзора на Районна прокуратура - Стара Загора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Диваци примитивни
    живеещи на гърба на другите.Не в болница , а в ареста им е мястото.
  • 2
    1
    СвръхАз
    Червенокожи драми май..
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари